Gå till innehåll

HANDBOLL MITT

HANDBOLL MITT

Spelarutbildning

Distriktslägren syftar till att inspirera och utbilda utifrån Handbollens spelarutbildning. Distriktslägerträffarna fungerar även som underlag för kommande rekrytering till SHF:s första Riksläger och Regionsläger. SHF:s Spelarutbildning rekommenderar åtta träffar per distrikt med fri anmälan för de flesta tillfällena.

Anmälningsinformation

Välkommen för anmälan för HF Mitt Spelarutbildning födda 2009 och 2010 när anmälningsfönstret öppnat.

Anmälan sker via Idrott online som tidigare, det är här vi kommer att hantera administrationen kring kallelser och informationsutskick.

När anmälan för respektive grupp öppnar kommer du kunna se det på denna sida. Vi kommer även att skicka mailutskick samt dela det i vår sociala medier när en ny anmälan öppna.

Anmälningar som kommer att finnas är

- Spelarutbildning

- Distriktlagsverksamhet

- Ledare för respektive ålder som ska starta spelarutbildning.

Covid-19

Covid-19 har utmanat oss under en längre tid nu. Vi håller i och vi håller ut. Information kan komma att ändras utifrån hur ev nya restriktioner styr oss. Vi ber om flexibilitet och förståelse.

Spelarutbildningen

Svenska Handbollförbundet sjösatte 2018 den nya Spelarutbildningen som ger en röd tråd från förening till distrikt, vidare till J, U och A-landslag. Den nya spelarutbildningen 2.0 är synkad med NIU-gymnasierna.

Syfte Spelarutbildning (SUL)

Vi vill utbilda och utveckla ungdomsspelare. Ge våra spelare och tränare inspiration att brinna för handbollsporten. HF Mitt vill tillföra kunskap som sedan tas med tillbaka till klubbarna. Fokus ligger på individuell teknik och utbildningen är en del i svensk handbolls Spelarutbildning 2.0. Förhoppningen är att ge alla spelare inspiration och motivation. Fokus ligger på utbildning. Alla spelare får vara med.

Hur fungerar Spelarutbildningen

Vi kommer erbjuda samtliga spelare inom spelarutbildningen 4-6 olika tematräningar. Tematräningarna är ett komplement till klubbarnas spelarutbildning och är initialt kopplade till distriktlagsverksamheten och Sverigecupen. Anmälan Spelarutbildning spelare födda 2008 och 2009 är för de första lägerna i HF Mitt - Öppen för alla. Till de sista tillfällena blir man kallad.

Anmälningar

  • Spelarutbildning spelare födda 2009 har påbörjat sin SUL medan spelare födda 2010 kommer att ha sina första SUL januari - juni 2024.

För mer information kontakta Ramon Laurén:

E-post: ramon@handbollmitt.se

Mobil: 070 – 697 66 86

Läs mer om Spelarutbildning på nedanstående länkar:

Läs mer om spelarutbildning på Svenskhandboll.se

Partners